Referencer

PanzerGlass anvender easyNAV til opgaver i NAV2016 herunder optimering af økonomiprocesser, Lessor Payroll samt Continia Document Capture. Ad-hoc support på små og store udfordringer i NAV.

Vi oplever samarbejdet som konstruktivt og easyNAVs forretningsforståelse som rigtig god.
Responstiden er hurtig og kvaliteten af rådgivning er rigtig god.

Keld Basse, CFO Panzerglass

Privathospitalet Mølholm har anvendt easyNAV til opgaver i NAV2017 herunder analyse af forretningsprocesser i økonomi, Lessor Payroll samt implementering af Continia Document Capture. Ad-hoc support på små og store udfordringer i NAV.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og oplever, at easyNAV har en stor forretningsforståelse og en god ”føling” med vores økonomiafdeling. Aftalerne bliver holdt og der bliver løbende forventningsafstemt. Jeg håber, at samarbejdet varer ved i mange år.

Jesper Bøje, Adm. Direktør Privathospitalet Mølholm

ERPgruppen og ERPsupporten har gennem længere tid haft et succesfuldt samarbejde med easyNAV.

easyNAV har hjulpet kunderne bredt, med blandt andet Lessor Payroll, Document Capture, kursusafholdelse I NAV og ikke mindst NAV relaterede opgaver. Vores kunder er yderst tilfredse med den kvalitet og service som easyNAV ligger for dagen og vi oplever easyNAV som en kompetent sparringspartner for vores kunder, hvorfor vi varmt kan anbefale easyNAV som samarbejdspartner.

Claus Zeeberg, Direktør ERPgruppen

BP Electric A/S har brugt easyNAV til gennemgang af forretningsprocesser, analyseopgaver og support opgaver i NAV.

Vi oplever samarbejdet som professionelt og kompetent og easyNAVs forretningsforståelse som god, med stor forståelse for vores behov i dagligdagen.
Responstiden er fin og lever op til vores forventninger, ved akutte behov har vi fået hjælp via fjernsupport. Kvaliteten af rådgivning er meget tilfredsstillende.

Jan Baand, Direktør BP Electric

easyNAV er en meget professionel og grundig samarbejdspartner med fokus på brugerorienterede løsninger. Jeg har haft god sparring og høj kvalitet i løsningen af opgaver i NAV og Lessor Payroll.

Personlig og kompetent support og meget konstruktiv inspiration til brug af nye moduler og procedurer. En hurtig respons på henvendelser gør samarbejdet smidigt og resultatorienteret.

Gitte Jakobsen, erfaren løn- og regnskabsmedarbejder